0

Nosaltres

Slider

COM TREBALLEM?

A Tronks tractem cada producte amb molta cura, ens agrada la producció artesanal, no ens agrada la producció massiva. Si t'agrada algun model que no està en estoc, només cal que ens facis una comanda i ens posarem a treballar! El producte podrà variar respecte a la foto que t'ensenyem a la nostra botiga en línia, no tots els troncs o fustes són iguals!. El resultat és un producte únic per a tu.

ELS NOSTRES MATERIALS

La fusta amb què treballem són principalment fustes recuperades de rebutjos d'obra o de la indústria. Les polim, les tractem i ressaltem els detalls que són impossibles de trobar en fusta processada. Són aquests detalls que fan únics i especials els nostres productes, dotant-los d'una gran personalitat.

EL TRACTE AMB EL CLIENT

Ens agrada un tracte proper amb els nostres clients, volem que la nostra botiga en línia sigui un portal per apropar-nos mes a tu, darrere aquesta pàgina estem nosaltres!, pots consultar-nos el que vulguis. No dubtis, escriu-nos o truca'ns per qualsevol dubte, per si volguessis canviar algun detall, color, mida, etc. Si vols algun encàrrec especial, també podem estudiar-ho, només cal que ens diguis que necessites i et presentarem una proposta. I si algun dia vens per aquestes muntanyes, estarem encantats de rebre't!